MJETE FALAS BACKLINK

Shqip

Mjetet Falas të Analizës Backlink dhe SEO

search icon

Çfarë janë backlinks?

Një nga komponentët portretizues të uebit është mënyra se si faqet ndërlidhen me faqet e ndryshme të sajtit. Në nivelin e faqes së faqes, shoqatat duhet të jenë të dukshme në dy mënyra: lidhjet me një faqe dhe lidhjet nga një faqe. SEO-të sugjerojnë bashkimet nga një faqe në faqe të ndryshme si "shoqata të jashtme". Shoqatat me një faqe nga faqe të ndryshme shpesh nënkuptohen si "shoqata hyrëse", por në pjesën më të madhe sugjerohen si "lidhje prapa".

Pse keni nevojë për një kontroll të lidhjes prapa

Ndërfaqet jetojnë afër të kënaqur, dhe shihen gjithashtu në lidhje me sajtin që ka këto faqe. Një lidhje e brendshme është një lidhje midis dy faqeve në një faqe të krahasueshme sajti, dhe një pikë e jashtme ndërveprimi është një lidhje nga një faqe në një faqe në një faqe në një tjetër

Monitoroni lidhjet tuaja prapa

Për më tepër, lidhjet analizohen drejtpërdrejt me anë të aparateve të kërkimit në ueb si Google, Bing dhe Majestic Search Explorer për të qenë një nga faktorët me të vërtetë të vendosur në pyetjet e zakonshme (të njohura si SERPs, që adresojnë Faqet e Rezultateve të Motorit të Kërkimit). Megjithatë, njerëzit rregullisht e keqkuptojnë rëndësinë e tyre. Kohët e fundit, mendimi i fuqishëm i përmbajtjes që përfshin me shpejtësi shoqatën mund të ketë më shumë rëndësi sesa tema e përgjithshme e faqes. Teksti i ankorimit, më parë, ishte variabli më legjitimisht i rëndësishëm, por kjo mund të kishte ndryshuar tani Google mund të regjistrojë segmente të tekstit të shkëputura.

Kontrolluar së fundi 30 domene

Rendit Burimi Parë për herë të fundit
69 kars.einsites.net 2023-08-17
47 tunceli.einsites.net 2023-08-17
68 balikesir.einsites.net 2023-08-17
48 mus.einsites.net 2023-08-17
45 giresun.einsites.net 2023-08-17
67 karaman.einsites.net 2023-08-17
51 corum.einsites.net 2023-08-17
53 trabzon.einsites.net 2023-08-17
43 mugla.einsites.net 2023-08-17
52 yozgat.einsites.net 2023-08-17
53 tokat.einsites.net 2023-08-17
62 mardin.einsites.net 2023-08-17
51 kahramanmaras.einsites.net 2023-08-17
59 cankiri.einsites.net 2023-08-17
64 tekirdag.einsites.net 2023-08-17
45 manisa.einsites.net 2023-08-17
64 yalova.einsites.net 2023-08-17
43 sivas.einsites.net 2023-08-17
58 burdur.einsites.net 2023-08-17
45 erzurum.einsites.net 2023-08-17
62 aydin.einsites.net 2023-08-17
54 sinop.einsites.net 2023-08-17
45 kutahya.einsites.net 2023-08-17
55 isparta.einsites.net 2023-08-17
51 erzincan.einsites.net 2023-08-17
62 artvin.einsites.net 2023-08-17
58 ardahan.einsites.net 2023-08-17
45 siirt.einsites.net 2023-08-17
55 igdir.einsites.net 2023-08-17
51 bitlis.einsites.net 2023-08-17