БЕСПЛАТНИ АЛАТКИ ЗА БАКЛИНК

Македонски

Бесплатни алатки за анализа на линкови и оптимизација

search icon

Што се линкови?

Една од портретните компоненти на веб е како страниците се поврзуваат со различни страници на сајтови. На ниво на страница на страницата, асоцијациите треба да бидат забележливи на два начина: асоцијации со страница и асоцијации од страница. Оптимизацијата предлага приклучување од страница на различни страници како „излезни асоцијации“. Асоцијациите со страница од различни страници честопати се инсинуирани како „влезни асоцијации“, но во најголем дел се предложени како „повратни врски“.

Зошто е потребна проверка на врската

Интерфејсите живеат во близина задоволни, а исто така се гледаат и во врска со страницата што ги има овие страници. Внатрешната асоцијација е асоцијација помеѓу две страници на споредлива страница на страницата, а надворешна точка на интеракција е асоцијација од страница на една локација до страница на друга

Следете ги вашите линкови

Згора на тоа, приклучоците директно се анализираат со помош на апарати за веб-пребарување како Google, Bing и Majestic Search Explorer, за да бидат еден од вистинските фактори кои поставуваат прашања во редовните прашања (познати како SERPs, кои се однесуваат на страниците со резултати од пребарувачот). Сепак, луѓето редовно погрешно ја сфаќаат нивната важност. Во последно време, моќната мисла за содржината што брзо ја инкорпорира асоцијацијата може да има поголема важност од целокупната тема на страницата. Сидро текстот, претходно, беше најлегитимно значајната променлива, но ова можеше да се промени сега Google може да снима сегменти од текст одделно.

Последно проверени 30 домени

Ранг Извор Последно виден
69 kars.einsites.net 2023-08-17
47 tunceli.einsites.net 2023-08-17
68 balikesir.einsites.net 2023-08-17
48 mus.einsites.net 2023-08-17
45 giresun.einsites.net 2023-08-17
67 karaman.einsites.net 2023-08-17
51 corum.einsites.net 2023-08-17
53 trabzon.einsites.net 2023-08-17
43 mugla.einsites.net 2023-08-17
52 yozgat.einsites.net 2023-08-17
53 tokat.einsites.net 2023-08-17
62 mardin.einsites.net 2023-08-17
51 kahramanmaras.einsites.net 2023-08-17
59 cankiri.einsites.net 2023-08-17
64 tekirdag.einsites.net 2023-08-17
45 manisa.einsites.net 2023-08-17
64 yalova.einsites.net 2023-08-17
43 sivas.einsites.net 2023-08-17
58 burdur.einsites.net 2023-08-17
45 erzurum.einsites.net 2023-08-17
62 aydin.einsites.net 2023-08-17
54 sinop.einsites.net 2023-08-17
45 kutahya.einsites.net 2023-08-17
55 isparta.einsites.net 2023-08-17
51 erzincan.einsites.net 2023-08-17
62 artvin.einsites.net 2023-08-17
58 ardahan.einsites.net 2023-08-17
45 siirt.einsites.net 2023-08-17
55 igdir.einsites.net 2023-08-17
51 bitlis.einsites.net 2023-08-17